Yoga detox fitness retraite juni 2023

Na onze try-out in 2021 wilden wij direct weer enkele retraites gaan organiseren ( enkele van 3 dagen (vrijdag-zondagavond) en in ieder geval eentje van 5 dagen.  De pandemie strooide echter roet in het eten en daarom moesten wij dit helaas uitstellen.

Echter......... we zijn weer terug en zijn er trots op dat we  in het voorjaar van 2023 een paar evenementen gaan organiseren

 

Met regelmaat je lichaam en geest resetten is een must! Onze retraites bieden elk een geweldig programma vol yoga, fitness en gezond biologisch eten en drinken, speciaal voor jou samengesteld. Je lichaam krijgt de kans om gifstoffen af ​​te geven, waardoor je lichaam en geest op een hoger niveau komen. Je slaapt beter, wordt meer ontspannen, ziet er beter uit en na verloop van tijd ... als je doorgaat met die levensstijl zul je je jonger voelen en er jonger uitzien :) ja!

Je kunt als deelnemer in een van onze moderne huisjes verblijven, maar het is ook mogelijk om enkel deel te nemen aan het progamma en gewoon thuis of elders te overnachten. Dit tegen een gereduceerde prijs natuurlijk. In het progamma vind je dagelijks yoga, fitness, meditatie, overheerlijke sapjes, salades en soepen. En natuurlijk de extra's als massage en de beauty detox behandeling door externe pro's!

De dagelijkse yin yoga zal worden gegeven door Danielle van der Bunt. Yin yoga zorgt voor ruimte in je lijf, stretch van je spieren en ontspanning. Juist de combinatie van detox met yoga en fitness training is superfijn en een weldaad voor je lijf en hoofd. Danielle heeft al behoorlijk veel jaren ervaring en zorgt middels haar hele fijne lessen voor diepe rust en de juiste stretch en ontspanning. Daan zal ook zorgen voor de massages! En uiteraard zal zij samen met mij deze retraite verzorgen!

2 tot en met 4 juni 2023
Castricum, Nederland

Voor meer info en boekingen kan je ons altijd direct benaderen, maar ook via
https://www.tripaneer.com/just-reset-/3-day-just-reset-yoga-and-detox-fitness-weekend-in-castricumyoga & meditatie

Tijdens de retraite kan je elke dag inspannen en ontspannen met een heerlijke yoga les. Bij goed weer buiten bij ons zwembad. Na dit uur zal je jouw hoofd en lichaam nog meer kunnen laten detoxen. Het verstillen wordt hiermee ook zeker gestimuleerd.

De dag wordt desgewenst afgesloten met een heerlijke begeleide meditatie(oefening).

Fitness & zwemmen

Dagelijks een korte of lange sessie krachttraining, low impact stimuleert de verbranding (lees uitzweten gifstoffen) en je gehele metabolisme. Vanwege de low impact zullen er niet grote hoeveelheden melkzuur worden aangemaakt en wordt het lichaam dus niet extra belast! Juist de combinatie van detoxen; gezond eten, sport en yoga zal heel fijn voelen, en zelfs vragen om meer.

Ons zwembad staat dagelijks tot je beschikking. Of de zon nu schijnt of niet, het water is altijd fijn met een minimale temperatuur van 27 graden!

Massage

Mmmmmmmmm van massage. Beeld je eens in: Alle dagen yoga, gezonde voeding, low impact krachttraining en dan nog eens verwend worden met een massage :)


Overnachten

Slapen kan je hier in een van onze fijne vakantiewoningen achter op ons erf. Privé maar toch vlakbij onze boerderij en gelegen rondom ons zwembad waar allerlei activiteiten als yoga en het relaxen kunnen plaatsvinden. Elk huisje is van alle gemakken voorzien met een eigen badkamer en kitchenette.

Voeding en detox


Wij presenteren dagelijks  heerlijke sapjes, salades en soepen voor de ultieme detox van jouw lichaam. Stel je voor hoe die vitamine boost jouw weerstand en organen zal herstellen en zelfs zullen laten stralen!