Just RELAX!

Onze vakantiewoningen

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al vele gasten blij mogen maken.

Onze vakantiewoningen liggen op het achtererf van onze grote woonboerderij en zijn om ons zwembad gesitueerd. Deze zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien met een fijne moderne badkamer, kitchenette, living en slaapkamer (s). Deze zijn geschikt voor 2-4 personen en kunnen via Airbnb of direct via ons geboekt worden.

Wedding hosting

Picture this: Je gaat trouwen en je wilt natuurlijk de mooiste dag van je leven tot in de puntjes laten organiseren. Als je dit op ons mooie strand in Castricum gaat doen, dan wil je hier ook in de buurt blijven logeren met jouw familie en vrienden. Op onze locatie is het dan mogelijk om onze vakantiewoningen te boeken. Wij zijn jullie host! Hiernaast kunnen wij allerlei extra's organiseren. Denk hierbij aan champagne ontbijt, ontspannende massage, lokale super fotograaf, vervoer, kapper & visagie aan huis of het geheel in een thema aanbieden. Wij kunnen snel alles organiseren en schakelen met de wedding planner op het strand.