Personal training in fitness

Ik kan jou helpen om fysiek je balans te vinden. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we achterhalen wat jouw persoonlijke doelen en specifieke wensen zijn. Na deze anamnese stel ik een persoonlijk trainingsschema op. In mijn privé fitnessstudio werk ik per periode aan je lichaamsdoel en zorgen we er samen voor dat jij jouw eigen lichaam creëert.

Mogelijke trainingen:

 • HITT
 • Kettlebel
 • Low Impact
 • In- of outdoor
 • Hike + (Stevig doorwandelen met kracht en stretch oefeningen)
 • Krachttraining + zwemmen in privé zwembad


Tijdens een HITT-training (High Intensity Tactical Training) gebruik ik invloeden van Body Shape (mat-oefeningen), Yoga, Kettlebels, krachttraining en cardio. Dit alles om jou in een betere fysieke conditie te krijgen.

Tevens is het mogelijk om een iets langere cooling down-sessie in ons heerlijke verwarmde privé zwembad te doen of gewoon een sessie zwem/krachttraining. Met de speciale jetstream kan je oneindig veel banen trekken. Zwemmen in combinatie met krachttraining is fantastisch voor je lichaam!

Verloting

Detoxen (en trainen) onder begeleiding cadeau! 

 

Volgende maand is het al lente, en omdat dit mijn favo seizoen van het jaar is geef ik jullie iets cadeau. De komende week zal ik een detox-week gaan verloten. Deze detox van het lichaam is een gezonde en milde ontgifting waarbij jouw lichaam de kans krijgt zich te ontdoen van gifstoffen. Tevens bied ik je hierbij een extra mogelijkheid tot een paar keer begeleid trainen aan. Juist nu in deze lastige tijd dat iedereen relatief veel thuis is, ongezonder eet en vaak minder beweegt is dit belangrijk. 

 

Waarom detoxen? 

 

 • Preventief/onderhoud gezondheid
 • Ondersteunend; bijvoorbeeld bij het stoppen met roken of gezondere leefstijl
 • Genezend bij regelmatig terugkerende klachten; zoals een slechte huid, darmproblemen, vermoeidheid etc.

 

Dus…..wil jij je ook: 

 

 • energieker,
 • jonger en
 • klachtenvrij en sterker voelen met een
 • scherpere geest en een 
 • verbeterde weerstand? 

 

Doe dan mee met deze verloting!  Stuur me een pb en meld je direct aan aan voor de detox week. Wie weet win jij en begin jij het voorjaar op een frisse en gezonde manier :) 

NB deze detox start enkel na een persoonlijke intake. Bij deze intake nemen we al jouw persoonlijke wensen en klachten door om vanuit daar een plan te maken. De detox kan jij zelf vanuit jouw huis doen. De detox bevat enkele sapjes om de dag goed mee te beginnen, recepten, hulp bij inkoop en bereiding, max 2 keer begeleid sporten en last but not least mentale support.

 Orthomoleculaire therapie; gezonde voeding

De verhouding van 30% sport en 70% voeding  is er een om te onthouden. Sporten is belangrijk maar zonder goede voeding kom je niet ver. Stel dat je hard traint en eigenlijk niets verandert aan verkeerde eetgewoontes (te veel, te vaak of te vet), dan zal je geen resultaat zien. Het is beter om hard te trainen, gezond te eten (veel groenten en fruit), minder suiker en minder vetten. En met iets minder calorieën zal je sowieso grotere resultaten behalen! Heel simpel eigenlijk... 

Een tijdje zal dit je lukken maar hoe houd je dit vast en pas je het toe in je leefstijl? Het is niet voor niets dat lifestyle coaches als paddenstoelen uit de grond schieten. Er is vraag naar dit soort coaches omdat mensen vaak vast zitten in een bepaalde leefstijl.

Sinds een aantal jaren ben ik erg geïnteresseerd in voeding, vooral natuurlijke voeding en kruiden en wat daar mee te doen om een ​​betere gezondheid te realiseren. De meeste mensen slikken medicijnen, en het aantal medicamenten nemen bij het ouder worden toe ... Waarom zou je elke keer als je ziek of doodmoe bent naar de dokter rennen en jezelf een pilletje of een cremetje laten voorschrijven terwijl het ook anders kan?

Infecties en aandoeningen worden vaak veroorzaakt door een tekort of een stapeling van (gif)stoffen in het lichaam.  Op een natuurlijke wijze kan er veel preventief worden gedaan aan de gezondheid. 

Gelukkig is er ook een groeiend aantal artsen geïnteresseerd in natuurlijke behandelingen en een holistische benadering van gezondheid. 

Als opgeleid orthomoleculair therapeut kan ik jou helpen!

Specialisatie: Detox

Gifstoffen nestelen zich in de vetcellen en verstoren vele processen in ons lichaam. Dit kan leiden tot onrustige darmen, chronische vermoeidheid, ontstekingen, veroudering en gewichtstoename.

Met regelmaat een detox (ontgifting) toepassen, jezelf onthouden van suiker, alcohol, vetten en meer pure voeding kan je jezelf helpen het lichaam te resetten!

Sinds afgelopen jaar mag ik mij orthomoleculair adviseur noemen met als specialisatie: detox. En met mijn eigen jarenlange ervaring met detoxen kan ik mezelf tevens ervaringsdeskundige noemen. Vanuit mijn overtuiging dat detoxen erg goed is voor de gezondheid en algehele fitheid, vind ik het heel tof om anderen hierbij te helpen en te enthousiasmeren..